RSS

..

Senden uzaktayım  şimdi . Seni uzaktada olsa hissetmek inanılmaz mutlu ediyor beni. Sen gidince aklım da   peşinden yitip  gidiyor, .. Biriylemi konuşuyorsun ona birşeymi söylüyorsun onlamı  gülüyorsun  içim yanıyor. Ama senden sonra gördüğüm o insan birden senden biri oluyor. Senin baktığın her yer  güzel artık , senin konuştuğun her insan, özel oluyor.
Akşam ne yaparsın ?  Yemeğe  oturduğun zaman yanında kimler var? Hangi yemeği seversin , neyi sevmezsin?  Hangi kitapları seversin? Ne tür filmlerden hoşlanırsın? Televizyon izler misin? Gece dışarı  çıkar mısın? Arkadaşlarınla en çok neye gülersin? En çok kim kızdırır seni..Hangi futbol takımını tutarsın ?Bilmeliyim. Senin hakkındaki bütün ayrıntıları öğrenmeliyim. Çünkü ben de senin yaptıklarını yapacağım , ben de o dizileri izleyeceğim, ben de o yemekleri seveceğim ya da nefret edeceğim. Bilmeliyim. Baştan kuruyorum dünyamı. Seninle yaşamaya başlıyorum. Sen istemesende hatta bilmesende.
Onca kalabalığın içinde, karmaşık yaşamın ortasında eğer sen varsan daha seni görmeden bir kuş gibi çırpınmaya başlıyor yüreğim. Bir ışık çarpıyor yüzüme, bir sıcaklık yürüyor göğsümde. Anlıyorum ki sen varsın. Sen ordasın. Sen gelmişsin. Bakmadan, başımı çevirip seni görmeden varlığının farkındayım.
Aşk varlığın değil yoklugun esiridir. Gormediğim her saniye bana saat her dakika 1 gün her saat ay gibi  geliyor. Sabah olması için yatıyorum güne  isminle bitiyor günüm . isminle başlıyor.  İsminin anlamı gibi oluyor yuzum 2 kuçuk çukur oluşması yüzümde mutlu ediyor beni. Bazen konuşuyorum onlarla daha da derinleşiyor gamzelerim. Daha da mutlu hissetdiriyor aşkımın karşılığını yaşatan çukurlar
Ey uzak uzak baktığım.. göz göze gelemediğim , saçını okşayamadığım , değil bir rüyayı bir cümleyi paylaşmadan sevdiğim sevgilim dediğim . duyuramadığım . Bir aşk filiz verdi, fidan verdi, kök saldı içimde. Onu sana göstermek için ömrümü veririm.
Yanında olmak istiyorum .  sen bilmesende senin geçtiğin yollardan defalarca yürümek kokunu yaydıgın sokakların butun havasını solumak dönüp arkana baktığında beni farketmeni istiyorum . Elini tutmak tuttuğum anda zamanı durdurmak . hayatın o tüm işleyişini aşkımızla durdurmak , senden başka hiçbirşeyin farkında olmak istemiyorum.
Kelebekli hayallerindeki o muazam yola güller serpmek istiyorum
kuşlar bizim için ötsün .
güneş bizim için doğsun
 o üşütmeyen yağmur bizim için yağsın istiyorum.
 annem var etti beni belki mecbur bir kaderdi  belki 1 anlık zevkin eseriydim. Benim olacağımı bilmeden yaptıkları oynaşmanın meyvasıydım.
Ama büyüdüm 
Sizi Ömrümün Sonuna Kadar Seveceğimi Zannetmiştim Anne Ve Baba
Ama ..
Aşık oldum